Living Proof.

 

De shampoo die vanaf mei 2015  in de betere kapsalons in België is verkrijgbaar, bevat een gepatenteerde formule van moleculen die vuil en olie afstoten waardoor het haar langer proper blijft en het haar volumineus oogt. Het bevat geen sulfaten, siliconen of olie!!!!!

Stijlicoon Jennifer Aniston, die vooral veel succes oogstte met haar gelaagde kapsel à la Rachel, brengt een eigen shampoo uit op de Belgische markt. Living Proof bevat een gepatenteerde formule van moleculen en kon reeds op veel belangstelling rekenen in het buitenland

Actrice Jennifer Aniston maakte zich dan wel succesvol los van haar alter ego Rachel uit Friends, haar imago als stijlicoon of meer bepaald haaricoon werd voor het eerst bevestigd toen ze nog in de bekende televisieserie meespeelde. In de jaren negentig maakte ze furore met het gelaagde ‘Rachel’ kapsel en daarna dook ze één keer op als het gezicht voor haarverzorgingsproducten.

 

 

In 2012 kocht ze zich in bij Living Proof, een bedrijf dat haarproducten ontwikkelt en werd ze niet enkel hét gezicht van het merk, maar ook eigenaar. Het kleine bedrijf dat vanuit Boston opereert, is zeker niet zomaar het eerste het beste bedrijf. De producten worden ontwikkeld door biotechnische wetenschappers en met hun productontwikkelingen claimden ze reeds tien patenten op. Oprichter Robert Langer sleepte in 2012 de prestigieuze National Medal of Technology and Innovation in de wacht met zijn shampoo Living Proof. (http://www.livingproof.com/about/team )

Meer info over proffesor Langer  http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_S._Langer

 

.

http://www.livingproof.be/

http://weekend.knack.be/lifestyle/beauty/jennifer-aniston-lanceert-eigen-shampoo-in-belgie/article-normal-565815.html